tisdag 25 mars 2008

Kreativ påsk

Det har blivit ganska mycket tid för stickning i påskhelgen. Jag har lagat tå och häl på tvåändsstickade sockor, men det gör jag inte igen, nästa gång får de bli benvärmare! Första varven på liten isländsk kofta på är stickade. Jag är inte så bra på flerfärgsstickning, tur att det bara var 2 varv med 3 färger, den här gången.
Stickamera har en sockklubb, jag blev inspirerad och gav mig på ett par vårgröna spetsstickade sockor och läser mönster på engelska, dé ni!

I fredags hade jag och min fela två spelningar. Tösens poncho blev klar och funkar även som pippi-poncho och vingar. Jag har också sytt en liten grej, men den kan jag inte visa här just nu.

Lillasysters balklänning har jag tagit itu med idag, kjoltyget är tillklippt. Jag har två månader på mig innan den ska vara klar och jag tror jag klarar det.

Nu sitter jag och äter på Hemlis-choklad, dricker kaffe och funderar på vad jag ska beställa för garn från Garnhärvan...

3 kommentarer:

Anonym sa...

TROR...
Du MÅSTE bli klar med min klänning hehe

Emmas dagar sa...

OJ! Ja, så klart!

Bland garnnystan och sytråd sa...

Visst är det härligt med extra sticktid. Jag hade planerat för utevistelse men där gick jag bet. Vädret gjorde att det blev sticktid istället och flera projekt avslutade.Inte fel.