söndag 22 juni 2008

Sommarklänning

Tösens klänning i flammigt hemmafärgat bomullsgarn är färdig. Hon blev jätteglad och fick extra energi mitt i kvällströttheten. Den hade hon gärna sovit i inatt men jag övertalade henne om att det var en perfekt dagisklänning i morgon!
En till stickning ska bli klar innan jag får börja något nytt men jag får nysta lingarn och beställa lite "smått" från Yll o Tyll redan i kväll.

(Åh, vad jag är nöjd med att bilderna hamnade bredvid varandra!)

7 kommentarer:

Linda sa...

Så sött! :)

Linda sa...

Tja... Det "stora" här på Öland är ju Ullcentrum (www.ullcentrum.com) som finns som butik i Borgholm och Kalmar och som även har en sorts "fabriksförsäljning" upp i Löttorp där de har sitt urhem. De har finfina (men lite sticksiga) ullgarner och mysiga lingarner. I Borgholm finns även Jacobssons som är en underklädes- och garnaffär (mysko blandning - jag törs knappt gå in där sen min sambo råkade knuffa ner en liten tant i en korg med Sloggitrosor av misstag) och de har kanske inga superspeciella garner men de har lite av varje för husbehov, tex bomullsgarner, ett och annat sockgarn och även Schachenmayrs garner. Ska du söderut på Öland finns ju alltid Karin Öberg i Södra Bårby. Hon är "mamma" till Kalinka lingarnet och brukar även ha kurser och stickcaféer. (www.karinoberg.se) Hrm... Det finns säkert mer intressanta saker, men inget som jag kommer på just nu. Vill du stanna till i Kalmar har de även en garnaffär i centrum, Garnboden tror jag den heter. Inte heller den har några speciella garner (dock ett stort urval av akrylgarner), men de har jättemycket fina broderier.

Anonym sa...

Så fin! Och vad stor "lill-tjejen" börjar bli. Jag har ju inte sett henne sen i julas. Ibladn är det så trist med långa avstånd.

Annas garndrömmar sa...

Vad söt både klänningen och tjejen är :) Och kul att det uppskattades! Min tjej blir oftast jätteglad över saker jag gjort, men inte alltid...

Efwa - Medea sa...

Vilken fin färg!! Vad har du färgat med?

Monica Hansen sa...

Så fin hon blev!

Vill du vara med och blogga om deckare?

http://deckarebloggen.blogspot.com/

LenaL sa...

Åh, så fina de är, tösen och klänningen!

Ha det så jättegott!