onsdag 19 augusti 2009

Vinsten

Idag fick jag min vinst i StickaMeras första sommartävling. Det är Pima ekologiskt och fairtrade -märkt bomullsgarn från Fröken Garn. Vackert, mjukt och ljuvligt. Jag vet inte än vad det ska bli. Kanske blir den ena färgen en härlig sjal till mig. Jag har faktiskt ingen bomullssjal än.

Här om dagen ringde en man som undrade om jag ville spela på hans och hans blivande frus bröllop. De hade lite önskemål men jag fick spela i stort sett vad jag ville (vi var överrens om att det är folkmusik jag spelar). Idag har jag träffat dem. Jag tyckte att de skulle ha en chans att tacka nej om de tyckte att jag spelade fult! Det är en sån stor grej med bröllop, folk planerar ju i flera månader, och då är det väldigt modigt av brudparet att be någon helt okänd spela nästan vad som helst tycker jag. Men de var så nöjda och glada och trevliga. Så det ska bli riktigt roligt att spela för dem på lördag.

I morgon har jag terminens första slöjdlektioner. Alla mina 4 lektioner ligger på samma dag. (Jag har ju även resurs och yttepytte lite fritids också.) Det blir full rulle men jag känner mig väl förberedd så jag tror det blir bra. Alla klasser delas på hälften, andra halvan har träslöjd. Minsta gruppen är 5 elever! Vad effektiva vi skulle kunna vara, jag hoppas vi lever upp till det.

8 kommentarer:

Annas garndrömmar sa...

Så det blev två av varje ;) Härligt garn är det iallafall, grattis igen till vinsten!

Marianne sa...

Vilka fina garnet du vunnit. Lycka till på spelningen.

Susanne sa...

Vilken härlig vinst och lycka till med spelningen, låter spännande.

Linda sa...

Fint garn! Vilken tur du har med dina klasser! Själv laddar jag för 7 stycken jätteklasser med 32 i varje. Tur att jag inte undervisar i slöjd... :)

Pixi sa...

Grattis till garnvinsten o Grattis till att få spela på ett bröllop o Grattis till din första slöjdlektion!!!!=)

ellen sa...

å va roligt att spela på bröllop.
hoppas det går bra för dig.

Garntrollet sa...

Grattis till vinsten (jättefin!) och till spelningen. Vad spelar du? (Jag måste ha missat det...) Sa bli spännande att se vad det blir av bomullsgarnet.

Ha en trevlig helg.

metamorphosis sa...

Grattis, både till vinsten och till äran att spela på ett bröllop!