tisdag 9 februari 2010

Omblockning

Min fina Snapdragon Tam är alldeles för stor. Den åker ner över ögonen hela tiden och när jag vrider huvudet sidledes så ligger mössan kvar stilla över huvudet för att den är så lös. Jag vet inte hur jag ska göra men jag provar nu att blöta, gnugga en aning och hålla ihop med en lös gummisnodd. Tror ni det funkar?

Tre dagar kvar till OS-invigning och OS-stickning. Jag har anmält mig till två grenar och funderar på två till... Jag är ganska inställd på att inte hinna klart fyra grenar men det är roligt att ha flera att välja mellan. Och under OS kan jag ju inte sticka på en "Inte-OS-stickning".

6 kommentarer:

Annas garndrömmar sa...

Min snapdragon är också alldeles för stor och används därför inte. Ska bli intressant att höra hur det går med din omblockning!

Blenda sa...

Bra att du tar tag i det där med för stor mössa, det kan gå illa annars! :-)

Drops merino filtar väl inte, annars hade ju det varit värt ett (försiktigt) försök...

Men den är i alla fall väldigt fin, om nu det är någon tröst...

Linda sa...

Varsågod! ;)
Hoppas att mössan krymper lagom mycket.

Elanit sa...

Hej!
Jag är en trogen läsare till din blogg, fast jag har väl inte lämnat så värst många spår efter mig. Så idag när jag hämtade dottern på förskolan så sa hennes fröken att jag är väldigt lik ..., dyker upp i nya stickade grejer hela tiden. Jasså sade jag. Ja, hon stickar jämnt, har till och med en blogg... vade heter den då? Emmas dagar! JAHA, men den har ju jag länkat till från MIN blogg och är inne och kollar ett par gånger i veckan!
Så visst måste detta väl stämma? Dagisfröknen i fråga har ett namn som börjar på E, och jobbar på Paletten i en stad som börjar på H, men bor någonstans utanför stan...
Lite kul tycker jag!

Elanit sa...

Vet du inte?
Så då är det inte du? Finns det fler Emmas dagar? Har du någon form av antroposofisk utbildning? Nu är jag riktigt vågad och skriver ut hela namnet: Eva! Känner du ingen Eva? Och börjar inte din dotters namn på S?
Kan det rent av finnas fler än en Emmas dagar? Antingen är det ett mysterium, eller så är det bara jag som är dum!

Elanit sa...

Ha ha!
Jag lovar att hälsa Eva på måndag! Hon är en härlig människa, och en bra fröken, min dotter talar mycket väl om henne! Lite kul, eller hur, att världen är ganska så liten!
Tack för mössberömmet för övrigt, det värmer att få beröm av någon så skicklig som du!