tisdag 6 juli 2010

Det skulle ha blivit så bra.

Igår köpte jag en cykel för att fira att semestern börjar. Idag skulle jag sätta ihop den. Typiskt att jag hittar en jätterepa på framskärmen! Det är tydligen inte så lätt som att bara bryta en förpackning och ta en framskärm ur en annan cykelkartong, hela cykeln ska in och bytas. Oavsett om jag lämnar in min hela, fast trasiga cykel, eller om vi bara byter framskärm på Coop, så har de ju en trasig cykel... Eller hur!?
Ett annat alternativ är att sätta ihop cykeln, använda den så länge och vänta på att affär´n ska beställa och få hem en ny framskärm som vi sedan ska byta till. Onödigt krångligt tycker jag.
Sambon, som är en väldigt bra förhandlare när det gäller sånt här, väntar nu på att cykelansvarig på Coop ska ringa för att göra ett krångligt köp enkelt.

Tråkigt att inte kunna sätta ihop sin nya cykel och glida iväg på sommarvägarna nu när jag har sån lust.
Nu står den bara där och ser ynklig ut.

Men jag har i alla fall semester! Och det är jag glad för!

3 kommentarer:

Krumitott sa...

Affärer gillar att krångla!
Själv har jag en rostig, ganska ful o sliten cykel med punktering som står i källaren o väntar på bättre tider.
O varje dag säger Gumman att vi ska laga cykeln så vi kan "cykla en promenad", men det blir aldrig av. Kanske dags o köpa en ny?

Susanne sa...

Fy så knasigt, märkligt att de ska göra det så svårt för sig och sina kunder! Men grattis till semester, låter härligt skönt iaf :)

Ellen sa...

Vilken fin cykel du har införskaffat dig. Jag och Johan cyklar vart vi än ska åka, så det är det bästa färdmedlet enligt oss hehe. Lycka till med strulet och hoppas det löser sig. Vi ses nästa vecka.