torsdag 12 januari 2012

Tvåänds och Silvergroda

När jag väl tar fram min tvåändsstickning så är det så roligt. Det borde gå snabbt att sticka ett par pulsvärmare. Men det tar sig så lite. Jag stickar nog ganska hårt i tvåänds också, för mammas pulsvärmare med samma garn, stickor och maskantal är större.
Jag tänker i alla fall aldrig sticka en tröja i tvåänds...

I eftermiddag har vi varit i badhuset. Vår Tös är en fisk i vattnet och när vi var på Cypern en vecka i september så knäckte hon simkoden. Då plaskade hon i poolen i stort sett alla de 8 timmarna om dagen man fick vara i poolen! Under vinterhalvåret har vi varit duktiga på att besöka badhuset och underhålla simmandet. Idag tog hon Silvergrodan!
Vår stolta 5-åring sa efteråt att nästa gång ska hon minsann klara av Guldborgen!

8 kommentarer:

dessi9 sa...

Underbart fina färger tillsammans. De lyfter varandra.

Kattis sa...

Vilken duktig tjej! Vår femåring vägrar allt som är obekant, så simma, cykla på två hjul, och börja förskoleklassen till hösten, det tänker han absolut inte ens försöka sig på.

Madeleine sa...

Fantastiskt fina färger!

Saras pyssel sa...

Oj, vilken duktig tjej! :-)

Hedvig sa...

Åh så roligt att tvåändssticka! :)

Västmanländskan sa...

Så duktig hon är :)

Anonym sa...

Du ska bara vara glad över att du stickar hårt, jag fick lära mig på min kurs i tvåändsstickning ( www.stickkurs.se) att det anses vara bortslösad kvinnokraft att tvåändssticka löst

Eva S sa...

Såg ditt inlägg med den här stickningen på Vi2isommar och blev helt såld på det oranga garnet du har använt här, vad är det för något, och var har du fått tag på det? Det är precis vad jag har letat efter hur länge som helst!