tisdag 23 oktober 2012

Helgen i en bild


Mamma och jag var på stickevent i Habo i helgen.
En toppenhelg!

Jag gick lite som i en dimma för jag var inte kry och inte riktigt mig själv. Kan känna lite så här i efterhand att jag inte riktigt tog tillvara på helgen på rätt sätt. Jag satt inkapslad i en bubbla mitt i allt och stickade och stickade, åt lite, shoppade lite, sålde lite, fick lite presenter och stickade igen. Men det var riktigt behagligt och det var precis vad jag behövde just då.

Jag shoppade Jeabafärger -äntligen!
Hade tur i garnlotteri. Stickade klart liten kofta. Stickade mycket i mitt fina färglavsfärgade alpaca. Fick goodiebag med bla. favorit-Noro Silk garden och liten fin sax från Gotland.
Jag handlade väldigt fint Töis gotlandsull och satt omringad av härliga Gotlänningar, så när jag gick och lade mig på kvällen så tänkte jag på Gotländska!

Och naturligtvis så träffade jag och växlade några ord med mer eller mindre kända stickerskor!

4 kommentarer:

sinneskatten sa...

Visst är det en fantastisk inspirerande helg, jag längtar redan till nästa år.

Ullfull sa...

Kul att träffas i verkligheten! Kram Anita, vid andra bordet;))

Lina & Mia sa...

Hej! Kul att du hittade till min blogg så att jag kunde hitta till din :) ja visst var det en härlig helg! Kände som du att man kanske satt lite i sin egen värld, var ju så trött efter dagarna innan som var fulla av garnshopping m.m. :) men det va ganska skönt att sitta och njuta av allt! Blev verkligen sugen på lite växtfärgning, blev ju så fina naturfärger! Kram Lina

Veronica sa...

Nej nästa år ska jag dit! Det låter så himla mysigt =)