Tur att vi fick in en riktig gran ändå!
Aldrig har vi varit så nära att införskaffa en i plast för att Tösen ska få en att klä och för att lysa upp lite i rummet. Jag hade noga valt ut en som ändå var något naturtrogen och inom ett rimligt pris. Men så sa min far här om dagen: "En gran vill ni väl ha!? Jag och Tösen går ut och hugger en liten fin." Och så fick det bli. Förståss! Jag pustar ut lite och tänker att jag klarar mig ett år till utan plastgran.
Och Dajmen går åt. Kanske dags att koka en ny omgång på lördag.
Att regnet smattrar mot fönsterblecket går att dämpa med Rederiet på Öppet arkiv.
Varsågoda! Recept på Dajm:
Jag använder grädde istället för mjölk och ingen blockchoklad den här gången. Bara insvepta i papper som en vanlig kola. Om man vill ha choklad på så kan man pensla den på, lite smidigare tycker jag.
3 kommentarer:
Kanske en dum fråga, men hur doppar du dajmen i chokladen?? Ska definitvt testa detta recept till helgen, jag som älskar Dajm! :)
Men åh va härligt att kolla på Rederiet. "Det är jag som är kapten på den här båten"
Dajmen var verkligen supergod. Sonen hällde ut chokladen över själva dajmen när det stelnat lite, och sen bredde han ut den med en kniv. Det såg ut som "riktig" dajm.
Tack för receptet!
Skicka en kommentar