tisdag 18 februari 2014

Pop Spots och Hitta till Vrigstad

Här är Tösens Pop Spots.
Det är roligt och det blir fint. Jag hade lite problem med att komma igång, men jag skyller på trötthet för dagen därpå när jag skulle testa igen, så stod det helt klart och tydligt hur man skulle göra. Tösen vill ha en annan kant än vad mönstret visar, får se vad det blir.
Tror jag orkar med att sticka en till mig också, det blir så fin form på den.

Stickhelgen är faktiskt nästa helg! 
Om ni inte varit här och undrar hur ni ska hitta till IM- Vrigstadgården på Tegnérvägen 8, så kommer här en beskrivning.
Vrigstad är väldigt litet. Antingen kommer man från Jönköpings-, Växjö- eller Sävsjöhållet. Vägarna möts mitt i Vrigstad centrum.
De som kommer från Växjö- och Sävsjöhållen kör in i Vrigstad mot Jönköping och håller utkik efter Statoil på höger sida mitt i byn.
De från Jönköping håller utkik efter Statoil på vänster sida mitt i byn.
Mitt emot Statoil går Tegnérvägen in. Där ställer vi en skylt som vinkar in er. Ca 200 meter in på Tegnérvägen, på höger sida, ser ni IM-gården genom en allé, som på bilden.
Där är det!

Uttagsautomat finns i huset bredvid Statoil. Nära alltså!

Maria har lovat visa Nålbindning! Hon har inte nålbundit så mycket, men visar det hon kan. Om ni vill prova så ta med en grov trubbig nål, gärna för Nålbindning (Jag letar ivrigt efter min, men får nog ta en vanlig stoppnål...) och ullgarn, som tunnast tvåtrådigt (ca 300m/100g).

1 kommentar:

Ullfull sa...

Åh, äntligen! Snart syns vi!!! /Kram