lördag 2 augusti 2014

Zaria. Enkel och snygg.


Jag har stickat Zaria. 
Enkel sommarstickning med det lilla extra. Lätt att ta med överallt och man behöver bara slänga ett öga på mönstret någon gång på spetsdelen. Alla varv är räta.

Garnet är Magasin Duetts Donegal tweed som är så himla härligt! Jag stickade med 4:or.
Gör jag den igen så stickar jag några varv extra innan spetsdelen så att den blir längre. Men storleken blev skaplig ändå. Formen är assymetrisk, ena snibben är längre än den andra. Användbar.

Jag hade först tänkt sticka den mycket trendiga kombon "grå och senapsgul", men tog den här blågröna i stället och är mycket nöjd med mitt val. Mer jag. Särskilt när det kommer till "alla andra gör" då vill jag göra annors.
 

6 kommentarer:

Blenda sa...

Snygg, rustik liksom! (och det är menat som en komplimang alltså...!)

Myggan sa...

Mycket snyggt! Jag tror att jag också är lite "annors", och lite sen med mer "populära" mönster. Just nu har jag en Caramel på stickorna. =)
/Anna

Linda sa...

Så söt! Den ser väldigt varm ut, perfekt till vintern. Och färgerna är verkligen du!

miastick sa...

Asasnygg! Den har jag missat :)

Otaliga projekt sa...

Håller med Mia. Asasnygg!!
Jag måste nog köpa lite sånt garn i helgen......
Sarah

annasaviga sa...

Tjusig! Jag gillar din färgkombo! Ibland blir jag sugen på att sticka i lite mer färg (brukar hålla mig till ganska dova färger för det mesta) Men det jag stickar i starka färger blir mest liggande. Man får gå på känsla. Senapsgult är ju galet snyggt, men kommer man att vara bekväm med att använda det sedan?