söndag 8 februari 2009

Mor min kan också!

I höstas gick mamma en kurs i tvåändsstickning. Sedan dess har det bara sprutat fram tvåändsstickade vantar och pulsvärmare i stugan i Småland. Jag fotade några av dem i julas, härlig kompott. De små vantarna fick barnbarnen i julklapp.
Min Tös fick de röda, det är hennes "Mormorsvantar".

Här stickbloggar mor, mormor och jag.
Jag skulle visa mormor hur hon hittar till min blogg. Ser ni att hon har födelsedagssjalen över axlarna!?

Mor min fyller snart år och har bjudit hela sin familj på resa till sol och bad. Om en månad bär det av. Vi blir 15 stycken och det ska bli riktigt trevligt. Jag tänker inte ens försöka att ta med en stickning i handbagaget men packar nog en liten en i stora resväskan. Det känns inte som mitt behov att sticka kommer att vara så stort där nere, men om utifall att...

Sol och varma stränder känns väldigt avlägset en sån härlig vinterdag vi haft idag. 30 cm ny snö, pulkaåkning och snökastning.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mamma har också gjort ett jättefint mobilfodral till min nya mobil i tvåändstickning, snäll mamma vi har. Förresten blir vi 15 på resan för Joahn ska allt få känna på fam Eckerbom hehe.

Anonym sa...

ja va bra hehe.
jag är ganska dålig på det där med att färga håret, så mig var egentligen fel person att fråga tyvärr. men det låter ju som om det skulle gå..
nu ska jag ut och åka skidor. Vi har faktiskt snö här me, helt fantastiskt. ha det så bra.