fredag 27 mars 2009

Hemmahelg

Tösen och jag är hemma själva i helgen.


Vi har köpt tulpaner, sått krasse och pärlat.


Till kvällsmat gräddade vi våfflor och åt oss proppmätta.

Nu ägnar jag mig åt min kofta i Heaven´s hand och funderar över vad jag ska sticka härnäst. Jag är sugen på en spetssjal eller en kofta och jag vill använda mina Symphony-wood stickor.

Här är sambons nya sockor. Garnet är färgat i Herdins textilfärger. Jag har gjort ett försök att sticka från tån och upp. Det funkade men då blev det en simpel kilhäl och den tycker jag inte är så rolig. Mina fötter fick modella då sambon ju är bortrest nu.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tulpaner, våfflor och stickning...låter som en underbar dag!! Själv har jag en lika underbar dag tack vare Krumitott, hon har nämligen fått fart på mig och mitt bloggande igen, hon är en pärla!!

Ulrica sa...

Vilken mysig tjejhelg ni har!

Krumitott sa...

Välkomna hem från resan! Jag förstår att det varit skönt med SOL o BAD! Grattis till fina vinsten, skulle varit kul att åka på det, men jag jobbar väl. Som alltid... Men jag klagar inte, för jag ÄLSKAR mitt jobb! Ha en trevlig All Girls Weekend, själv tar jag med mig Wikit till Ikea o shoppar UTAN barn. Alltså bara vi o deras textilavdelning (ja, o så några andra kunder kanske!), super! Måste säga att Tösen är så söt o börjar bli stor! Ha det bra, kramar!