måndag 30 mars 2009

Nya stickningar påbörjade

Och de är just bara det, påbörjade, som ni ser.

Rosa (!) sockor med falska flätor till Tösen i Opal. Jag får erkänna att det är lite roligt att få sticka i en så, för mig, ovanlig färg. Den drar faktiskt lite åt det lila hållet.

Brunt Regia Silk ska bli benvärmare åt mig, riktigt långa benvärmare. Regia Silk känns mjukt och fint att sticka i.

På onsdag ska jag sitta på föreläsning hela eftermiddagen så nu har jag två härliga stickningar laddade för det.
Men jag måste först sticka färdigt mina Nutkin om de ska bli färdigstickade rätt period för att få vara med och tävla i Sockklubben. Det är inte mycket kvar på dem, så det är snart gjort.


Jag är lite sugen på att sticka en tunn omlottkofta, randig på längden, i några av alla mina entrådiga garner men jag ska väl, som vanligt, vela lite om det först.

Först tänkte jag mig dessa. Färgerna är lite mörkare i verkligheten. Rostrött, vinrött och två grå nyanser.

Detta är mer "Emma-färger" men det gröna är Wåhlstedts och känns lite för fint för detta projekt och förtjänar nog att bli en sjal. Det är dessutom aningens tjockare än de grå, som är de samma som på förra bilden.
Jag velar vidare och ni får gärna säga vad ni tycker.

3 kommentarer:

Linda sa...

Underbara färgkombinationer till en kofta! Kanske skulle det vara fint att blanda det gröna med det roströda och någon grå?
Det ska bli skoj att se dina sockembryon som färdiga sen. Själv vill jag börja med Nutkin, de är så snygga, men jag har bestämt mig för att avsluta ett par snigelprojekt (långsamma inte slemmiga) innan jag börjar på något nytt och jag som är så nystartssugen! :)

Västmanländskan sa...

Det gröna var supersnyggt! Jag tycker som du att det förtänar att bli en av dina fina sjalar.

Mari G sa...

Hmmm

Ja det gröna gillar jag också. Men hurhar du fått tag i detta Wåhlsteds garn?? Det var nån som sa att de slutat!!
Synd isåfall, jag har för ett antal år sen varit på studiebesök där (länge sen) och det var så kul att se det hela. Skulle gärna göra om det.

Mari i ett soligt Gyttorp (på jobbet)