tisdag 9 juni 2009

Garnstopp?

Igår kom vi äntligen iväg på stickcafé i Granhammar. Vi tog en tur hela familjen. Tösen och jag stickade, träffade vännen Petra och andra smått bekanta. Sambon tog en fisketur till Svartån.Jag köpte fina garner. Det rosa/orangea ska Tösen få något stickat i. Det och det olivgröna är från Mirasol. De blålila är Kureyon. Äntligen har jag ett par Kureyonnystan i min ägo!

Vi ska absolut satsa på nästa stickcafé i Granhammar!

Fantastiskt att folk känner igen mig genom bloggen. Det är ju jättekul!

Faktiskt så har tanken på Garn-Köps-Stopp slagit mig ett par gånger senaste månaden. Men jag tror inte jag kan uppfylla det ändå...

9 kommentarer:

annas alster sa...

Kul med stickcafé i Granhammar, jag har inte pallrat mig dit ännu. Det blev stickcafé på Hälls igår, det är alltid trevligt.

Synd med huset. Vet du vad det landade på? Jag är bara nyfiken för jag är så hustokig...

Linda sa...

Fina nystan!

Susanne sa...

Fina inköp och rackarns vad fin din kofta blev! Tänk att man har såna funderingar med knappar. Kram Susanne

annas alster sa...

Det är stickcafé varje måndag på café Hälls på stallbacken, från 18.00 till 21.00. Sök på made with love by the knitters så ser du vår blogg. Det brukar vara mycket trevligt!

Hanna sa...

Hej Emma
Om jag fixar garn, stickor och mönster kan du då näsat gång vi ses lära mig hur man stickar ett par sockor? Om jag har ett basmönster? Kram/Hanna

ellen sa...

Jag tror skorna passar än.
Vill du ärva dom hehe?

Linda sa...

Vätskepauser är a och o i flyttider. Speciellt när man som vi flyttar från en lägenhet på tredje våningen utan hiss, då gäller det att hitta många tillfällen att vila! :)

Unknown sa...

Det vore roligt, då kan du och jag ha en mini-knitalong!

Pixi sa...

Jag har oxå sagt garnstopp denna månaden ,kanske kan hålla det för jag har ju så många andra projekt,men igår så sydde jag ihop en bebiskofta fel o får nästan inte upp den ,o har inte mer garn till den ,så nu efrågan!!?? Ska jag sticka mer lr skita i det helt!! Grrrr,ibland blir man sååå frustrerad bara,såå typiskt,jag hinner knappt heller börja om ..vad hade du gjort?? =)