måndag 11 april 2011

Tulpaner och Syfestival

Flyttdagen var lång och kämpig men väl framme hade vi fått välkomstblommor från bästa grannarna. Bara 3 dörrar här ifrån bor min äldsta vän med familj. Hon är inte gammal, men vi har känt varann i hela våra liv och bodde grannar även då, när vi var små.
Med god flytthjälp så blev vi tillslut klara och kvällen avslutades med traditionsenlig flyttpizza.

I går tog vi det lugnt, hade liksom fått nog av flyttkartonger. Vi tog med oss Mor till Elmiamässan och gick på Syfestival. Sockgarn från Zitron och Silkegarn från Filati da Collezione hittade jag tillslut. Jag är mycket nöjd med mina inköp men jag fick leta länge innan jag hittade något jag verkligen ville ha. Pärlorna är från Sirlig pärlor och av dem ska Tösen göra ett armband till mig.
På mässan sa jag hej till Efwa, väldigt roligt att träffa en Bloggvän i verkligheten!

Idag ska Tösen och jag hälsa på Mor, prova lekparken alldeles här intill och ta itu med några kartonger. Idag är jag laddad för lite upplockning!

2 kommentarer:

Lilli sa...

Ja, att flytta är inte så lite jobbigt! Samtidigt som det är roligt, så klart :) Sedan är det härligt när allt kommer på plats. Så kul att gå på Syfestivalen och fynda(?)Du har nog gjort ett gott intryck på ditt jobb och så känner de dig så pass att de vet att du älskar garner :)Ha det vårgott!

metamorphosis sa...

Skönt att höra att flytten tycks ha gått bra och att ni är på plats där ni ska vara! :)

Storasysters sommarskor är från Kavats eko-kollektion (som man ibland kan köpa från ellos med fin rabatt om man har tur) och helt suveräna om du frågar mig och dotra mi - lite fint flicka sådär (=uppskattas av dottern) men också rejäla och allmänt BRA (=gillas av mamman)