torsdag 16 februari 2012

Tack!

Tack för alla fina kommentarer om min nya Cowl! 
Jag tycker också den är jättefin och jag kan åtminstone ta åt mig ordentligt av äran för färgen på garnet. Det är mellangrått garn färgat med Ljung. Det blir sån fantastiskt fin, lysande skogsgrön. Som om solen lyser på mossa. Det går inte alls att få fram på bild. 
Men provar ni växtfärgning någon gång så är ljung väldigt tacksamt att färga med. Lätt att få tag i och ger mycket färg. Det gula i Svenska flaggan ska ursprungligen ha färgats med Ljung. Så då vet ni hur Ljung ser ut på vitt garn också!

I dag har vi varit till Gekås i Ullared. Det var lite folk där så det blev ett behagligt besök. Inte alls långt. Klart vi gjorde av med pengar men ingen hysteri från oss. Vi är inte av den hysteriska sorten.
Bästa köpet var tulpanerna. Årets första bukett hos oss. 
Jag är också nöjd över färg till håret, leggings med bambufibrer och blomfröpåsar för 1.95 st!
På hemvägen svängde vi in på Skeppshults fabriksförsäljning, stekpannor ni vet. Där köpte jag grytunderlägget i form av en knäckebrödkaka. Ett sånt har jag velat ha i 18 år!
Sambon köpte en rund form till ugnen, i gjutjärn den med. Så jag misstänker att det vankas Fritata här någon dag framöver.

Sedan vi kom hem strax efter fem så har vi suttit alldeles utmattade i soffan. 
Vi är nog inte riktigt krya än trots allt. 
Då får det bli vilodag i morgon! 
Med stickning förstås!

1 kommentar:

Caramel sa...

Snurrade in här på kvällskvisten och måste bara få säga att det var ett häftigt kastrullunderlägg du införskaffat!

Önskar dig en fin fredagskväll!/caramel