söndag 16 november 2008

Tacka vet jag bloggvänner!

Min bloggvän Åsa läste att jag sökte Malabrigo här nedan. Hon hörde av sig och hade en härva till övers som hon undrade om jag ville ha. Så klart jag ville ha det! Härvan, som var två, kom på posten med ett jättetrevligt brev. Jag är så glad så glad! Tänk att jag råkar ut för "en sån där snäll". TACK ÅSA!!! Det kanske inte syns så bra men jag är glad bakom härvorna.

Den andra bloggvännen jag tänker uppmärksamma är Garntrollet. Hon inspierar mig så mycket, hela tiden! Hon är "en sån som" stickar och spinner så det står härliga till, det flödar fram saker ur hennes händer. Allt hon visar är sånt som jag tänker: "Åh, DEN sjalen vill jag sticka!", "DET garnet skulle jag vilja ha!" och "VILKA snygga VANTAR!".
Vantarna är faktiskt SÅ snygga så jag köpt likadant garn och stickor för att sticka Chevalier mittens.

Tösens Isländska tröja går framåt. Den ska nog bli klar till jul så att garn- och mönstergivaren, tillika Tösens faster, kan få se den live då.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, vilket inlägg (jag rodnar!! men tackar) :-)

Japp, jag följde mönstret på vantarna helt och hållet, inte en enda ändring. Jag gillar lite längre vantar, så att det inte blåser in under ärmöppningarna.

Tycker du att de är roliga at sticka? Jag tyckte att stickora och garnet var en underbar kombination.

LenaL sa...

Så jättefin tröjan ser ut att bli! Och visst är vantarna härliga? Har bweundrat Ulrichas också, och har dem på min vill-göra-lista. Ser spänt fram emot att få se mer av dina!

Linda sa...

Vantmodellen är jättehärlig och Ulrichas vantar blev finfina, så dina har goda förutsättningar för att bli det också!