torsdag 23 april 2009

Ha uggla!

Efter att ha frågat på olika håll; i bloggen, här hemma, på Facebook... så har alla tyckt att jag ska ha uggla. Det är inte så att jag inte har en egen vilja och eget tycke. Jag har bara svårt att bestämma mig. Så det blir uggla och det är jag glad över. Tack alla som hjälpte mig!

Tösen och jag är hemma idag. Jag letar efter mönster på en kofta som hon skulle vilja ha. Men hon behöver ingen egen kofta, hon tar ju min.


Igår pratade jag i telefon med Karin i Granhammar. Hon är verkligen så trevlig som alla påstår! Jag har beställt JEABA kallfärg av henne, det ska bli kul att prova.

4 kommentarer:

Garntrollet sa...

Klart du ska ha uggla! :-)

Söt dotter i fin kofta!

Min mangoplanta, var i samma tilstånd som dina avocado. Jag öste på med näring till den och ställde den i gassande sol. Och nu skjuter den ett "nytt" skott mitt i "palmbladen". Kanske borde tillsätta lite blomnäring till dina avocado?

Linda sa...

Bra ugglebeslut! :) Mammas kläder är ju alltid bäst, så är det. Jag älskade min mammas dansskor när jag var liten; de var i grått skinn med kilklack (70-talsvarning!) och hade sulor med suveränt glid... Och de var minst tio storlekar för stora men jättebra att hasa runt i. :)

Ulrica sa...

Vilken fin modell du har!

Lillan sa...

Hmm jag ska fundera lite på om jag har några bra tips, jag gör ett blogginlägg om det senare idag! Ha en jättebra dag! Kram