tisdag 24 november 2009

Sötsaker!

Det var riktigt skönt att komma hem från (en lite tuffare dag på) jobbet idag. Att komma hem till sambo och dotter för det första. De hade gjort prinsesspyssel tillsammans. Rara små rosa marsipanrosor!

För det andra så hade mitt Garn och Te-paket kommit. Anneli hade skickat underbart lila (färgen på garnet är mer lila, som pappret under ungefär) merino/silke-garn från UlloMera. Jag som är så sugen på något merino/silke-garn och detta är i precis rätt färg! Svart KidMohair, det har jag nog aldrig provat. Två påsar väldoftande te. Choklad med mint! Och en liten hälsning på kort. Allt invirat i lila prasselpapper. Tack Anneli! Jag är jätteglad över allt i paketet!

Nu ska Tösen och jag se lite på prinsessfilm och äta prinsessmos. Orkar vi så ska vi fortsätta sy på prinsessklänningen. Ni förstår vad det är som gäller nu va!?

3 kommentarer:

Linda sa...

Jag har stickat Tösens lilla rödluvan efter ditt mönster nu, och det gick finfint! Jättelätt att följa, inga "buggar" och ett supersött resultat! Tack så mycket.

Susanne sa...

Vad skoj, samma här faktiskt :)Här pågår julklappstillverkning till äldsta barnbarnet. Tack för ditt fina mönster

Linda sa...

Oja, bild kommer! Jag avvaktar dock till efter jul eftersom det är en julklapp och den ömma modern till lillkillen som ska få mössan brukar läsa bloggen. Jag stickade mössan i tre färger av dubbelt tunt babygarn av merino: "åsarna" i mörkt blått och tre varv slätstickning i ljusblått och en i krämvitt. Det blev väldigt fint! :)