söndag 22 november 2009

SPA och en liten krämpa

I dagarna två har jag varit på konferens och SPA på Lundsbrunns kurort med mina fina arbetskamrater. Det var väldigt bra föreläsare, god och mycket mat, Qi-gong, bubbelpool och chokladpraliner tillverkade på plats.
Jag hade förstås med mig stickningar så jag hade att göra på bilfärden och på morgonen när jag vaknade i ottan före alla andra.

Under 20 minuter på väg till Lundsbrunn fick jag stickningar i vänstra handen, den domnade bort en aning och så jag inte kunde räta ut fingrarna riktigt när jag bara helt naturligt skulle öppna handen. Det var lite läskigt men det försvann. I går morse, och det håller i sig fortfarande så har jag ont i vänster handled, ungefär som om jag sovit illa på den. Det gör inte jätteont men det känns hela tiden. Undrar om det är en biverkning av den berömda sprutan?

Efterlysning (igen): Jag letar efter ett My Little Pony-stall från My Little Pony-vågen på 80-talet. Det har gula väggar och lila tak som går att öppna upp lite. Jag har inte haft någon lycka på Tradera eller Blocket än. Någon som lekt färdigt med sitt?

2 kommentarer:

Linda sa...

Stackars dig, det låter obehagligt. Handen alltså, spa:t låter helt underbart. Hoppas att det går över!

Hanna sa...

jag har ett blått.....är det till S? så kan hon få mitt med tillhörande hästar