onsdag 4 september 2013

Tappa maskor

Ibland är det bra roligt att tappa maskor!
Jag stickar Clapo-Ktus från sida till sida. Nu har jag kommit förbi mitten och får börja med minskningar och tappa maskor. Det blir lite "bara en tappad maska till" och det bästa är att varven blir kortare så det går snabbare och snabbare att komma till tappningsvarvet!

Måste bara...: Idag fick vi i brevlådan, inte mindre än 5, FEM! färgglada försändelser, förtäckt reklam. De var nämligen adresserade till mig (inte till pappan), ett var "Till målsman för..." (ok,det kan ju vara till pappan då). Tösen är 7, SJU år! För naturligt vis så tänker inte jultidningsförlagen att jag ska ut och sälja jultidningar eller att pappan ska prenumerera på lättlästa hästböcker. Eller!?
När vi nu har bläddrat i tidningarna, för bläddra var vi tvungna att göra, så ser man att det är mycket samma saker som säljs i dem.

En stund efter att vi hämtat in vår post så ringde det på dörren och där står ett lite äldre barn i shorts och sandaler i den ljumma kvällssolen och vill sälja jultidningar. Den 4:e september!
Nä tack!
I november kanske. Och då handlar jag av någon bekant.

1 kommentar:

Birgitta sa...

nej, inte är man på humör att köpa jultidningar ännu... Minns det där, mina söner var också väldigt små när det började ramla in sådana trycksaker, knepigt.